Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tworzenie strony Jackpot / Gotowa strona / Wgranie

iFckIt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chcem założyć własnego jackpota. Hoć nie znam sie na języku na programowania html, to w internecie znalazlem gotowe paczki se strona www jacpot.
Mam mały jedyny problem ze nie wiem jak wgrac taka paczke i moze ktos mi pomoze w tworzeniu takiej strony ;)

Wkrótce

Opublikowano

Musisz mieć jakiś serwer lub hosting, nastepnie wgrywasz zawartość paczki i konfigurujesz połączenie z baza.

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Opublikowano

Kupujesz jeden wiekszy vps lub dzielisz to sb na vps [dla bota] i hosting www [dla strony np vior.pl], na vps dajesz pliki bota np do folderu home, nastepnie instalujesz moduly potrzebne do polaczenia sie bota z mysql [domyslnie ja to robie z tutów o phpmyadmin,mysql-server itd], wgrywasz nodejs w wersji 0.12, uzupelniasz bot.js/sell.js [konfiguracje bota]. Teraz strona- wgrywasz pliki strony i konfigurujesz w folderze steamauth settings.php, w glownym link.php lub inny plik konfogurayjny w ktorym uzupelniasz dane o mysql, potem logujesz sie do phpmyadmin i importujesz baze jackpota. Brawo właśnie postawiłeś pota

Opublikowano

Witam

Chcem założyć własnego jackpota. Hoć nie znam sie na języku na programowania html, to w internecie znalazlem gotowe paczki se strona www jacpot.

Mam mały jedyny problem ze nie wiem jak wgrac taka paczke i moze ktos mi pomoze w tworzeniu takiej strony ;)

1. Paczki z neta to SYF

2. Nie znasz się nie rób bo później będzie problem np z botem który kradnie przedmioty i będziesz co chwię wyzywany od złodzieja a sam tego nie będziesz potrafił naprawić ;)

Oczywiście to tylko moje zdanie ;)

Opublikowano

@up

1.Zależy jakie paczki :v jeśli ktoś sprzedaje pliki jackpota i zostaną one opublikowane to raczej mają tą samą postać jaką miały gdy były sprzedawane A skoro ktoś je sprzedawał to oznacza, ze nie miało to błędów, a ze ktoś opublikował he to już inna sprawa.

2.To nawiązuje do tego co pisałem wyżej :)

twoje arktumenty nie sa niczym poparte.

@topic jeśli chcesz mogę ci pomóc. Oczywiście jest to czasochłonne więc sam rozumiesz...

postawić jackpota każdy może ale wypromować i wybić się ponad 1362283 innych jackpotow to już jest trudniejsze. Możesz postawić coś na dostępnych wszystkim plikach Ale polecam kupić layout i dodać coś swojego aby to nie był duplikat jakiegoś innego pota gdyż w tedy nie ma różnicy czy ktoś zagra u cb czy na podobnym pocie.

Opublikowano

Jakcpot to nie taka łatwa sprawa, jeżeli nie znasz się na tym nie pchaj się w to bo tak jak powiedział @SGPlus Bot może kraść przedmioty. Jeżeli masz funduszę z chęcią założę Ci Jackpota, mam gotowe pliki pod stronę i działającego Bota. Postawię Ci wszystko żeby hulało i wesprę technicznie. Po szczegóły zapraszam priv

Larry-Chen-Speedhunters-dubkorps-audi-31.jpg

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...